Auto bandenwissel Breda

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij Autobedrijf van Putten

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Breda?

Auto bandenwissel Breda. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. TOP Merkspecialist Autobedrijf van Putten Breda beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Breda

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Autobedrijf van Putten winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Breda. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Autobedrijf van Putten Breda zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Autobedrijf van Putten biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Breda bent u bij Autobedrijf van Putten op de juiste plek!

Autobedrijf van Putten is TOP Merkspecialist in Toyota en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Breda.

Maak nu een afspraak!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 5713229 info@autobedrijfvanputten.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 5713229

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×