Grote onderhoudsbeurt

Grote onderhoudsbeurt in de omgeving van Breda, Drimmelen, Made, Terheijden en Oosterhout.

Laat de grote onderhoudsbeurt aan uw auto uitvoeren door TOP Merkspecialist Autobedrijf van Putten te Breda. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota, maar werken aan alle merken!

Bent u benieuwd naar de kosten van een grote onderhoudsbeurt aan uw auto? De kosten variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf van Putten in Breda nooit te veel.

Wanneer een grote onderhoudsbeurt?

Bij nieuwe auto’s verschijnt vaak een melding wanneer een grote onderhoudsbeurt nodig is. Heeft u geen nieuwe auto? Dan doet u er verstandig aan om eens in de twee jaar of elke 30.000 km een grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren door Autobedrijf van Putten. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig en maar noodzakelijk wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden. Autobedrijf van Putten voert de grote onderhoudsbeurt graag voor u uit! Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt? Kom langs in onze werkplaats in Breda, in de omgeving van Drimmelen, Made, Terheijden en Oosterhout, of neem contact met ons op.

Grote onderhoudsbeurt aan uw auto bij Autobedrijf van Putten

Veilig op pad

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf van Putten gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Wij checken o.a.

  • het remsysteem
  • de remolie
  • de bougies
  • de banden
  • de verlichting
  • de airbags

Verschil grote- en kleine onderhoudsbeurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen. Zo wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit ter voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine onderhoudsbeurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! Kom langs bij Autobedrijf van Putten in Breda!

Service is bij uw TOP Merkspecialist vanzelfsprekend en naast de grote onderhoudsbeurt kunt u bij ons in Breda terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota, echter hebben verstand van alle merken!

Plan uw onderhoudsbeurt online!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 5713229 info@autobedrijfvanputten.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 5713229

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×