Over Ons

Autobedrijf van Putten is ruim 50 jaar een begrip als officiële Honda dealer in de regio van Breda, Drimmelen, Made, Terheijden en Oosterhout.

Wij zijn ook TOP Merkspecialist in Toyota. Hierdoor kunt u ook met uw Toyota bij ons terecht en bent u extra verzekerd van vakkundig en vertrouwd onderhoud.

Gedurende die 50 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring waarbij het persoonlijke contact met onze klanten op nummer 1 staat.

Autobedrijf van Putten

U kunt bij ons terecht voor aankoop, onderhoud, APK, schadeherstel, accessoires en originele onderdelen voor uw Toyota. Naast uiteraard nieuwe Honda modellen verkopen wij ook nieuwe auto’s van het merk Toyota.

Bovendien kunt u bij ons terecht voor een zeer betrouwbare occasion. Er is altijd een ruime keuze voor u op voorraad, mocht er op dat moment niets voor u bij staan, dan gaan wij voor u de gewenste auto zoeken.

Onze monteurs zijn allemaal vakkundig opgeleid en gespecialiseerd. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden, desgewenst met originele onderdelen van Toyota.

U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 5713229 info@autobedrijfvanputten.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 5713229

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×