Even voorstellen: Nico

 

Nico Schuurmans heeft al jaren ervaring in de automotive. Sinds kort een gewaardeerd lid van ons team. Hij is allround technisch specialist. Hoogste tijd om hem aan u voor te stellen!

 

Veel ervaring

“Van huis uit ben ik allround monteur. Ik werkte bijna 28 jaar bij mijn vorige werkgever. Een universeel autobedrijf. Recent stopte het bedrijf en ben ik benaderd door Ruud en Dennis om hier te komen werken. Na een fijn gesprek ben ik aangenomen, nu zo’n twee maanden geleden.

 

Allround

Mijn allround kennis komt hier goed van pas. Naast Toyota en Honda kunnen klanten hier terecht met alle merken. In het vorige autobedrijf had ik naast sleutelen vele andere taken, nu heb ik bewust gekozen voor de werkplaats. Daar ligt mijn toch echt mijn hart! Het maakt mij niet uit om welke klus het gaat. De variatie in het werk spreekt mij erg aan. Iedere dag is anders. Of het nu gaat om een APK, een ingewikkelde storing, leaseonderhoud of een bandenwissel, ik pak alles aan. Dat ben ik gewend, ik heb geen sterallures hoor. Gewoon zorgen dat het voor elkaar komt.

 

Driekoppig team in de werkplaats

Samen met Dennis en Vinny bemannen we de werkplaats. Dennis is autotechnicus en zorgt ook voor de planning en Ruud doet de bestellingen en ondersteunt de verkoop. We kunnen het goed vinden samen. Alles is bespreekbaar en dat is prettig. Je bent nooit uitgeleerd in dit vak. Binnenkort staan er weer de nodige cursussen op het programma. Je ziet het we zijn altijd up-to-date geschoold. Dat moet ook, je wil de klanten zo goed mogelijk met alles kunnen helpen. Ook uitleggen wat je doet en waarom, dat waarderen onze klanten.

 

Voorraad

Een fijn bijkomstigheid is dat we veel basisonderdelen op de plank hebben liggen. Tijdens het werk grijpen we niet vaak mis. Voordat de dag begint zorgt Ruud natuurlijk dat speciale onderdelen besteld zijn. Maar in basis is alles aanwezig. Dat werkt erg prettig. Voor calamiteiten; een storing, kapot lampje, lekke band maken we graag tijd voor de klant. Je weet dus nooit precies hoe de dag verloopt. Dat is nu juist het leuke aan dit vak.

 

Privé en toekomst

In mijn vrije tijd verveel ik me nooit. Ik ben vader van drie kinderen en een bonus kind. Samen met een groep vrienden bezoek ik veel Pro Dutch Racing wedstrijden. Dat is wel erg tof om mee te maken. Ik race zelf niet maar sleutel graag aan onze dragrace auto. Ook rijd ik graag om mijn motor, een Triumph speed ripple. En ga ik geregeld biljarten. Mijn toekomst ziet er goed uit! Heb het naar mijn zin bij Team van Putten en hoop er nog lang te werken. Ik ben nu eenmaal geen jobhopper😉!”

 

 

Heeft u advies nodig, of wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud? Nico en team van Putten staan voor je klaar!

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 5713229 info@autobedrijfvanputten.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 5713229

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×