Reparatie & Onderhoud

Onderhoud en reparatie van uw Toyota of andere merken!

✔  Gespecialiseerd in Toyota ✔  Persoonlijke benadering ✔  Eerlijke service tegen een betaalbare prijs ✔  Verzekerd van vakkundig onderhoud of reparaties ✔  Gecertificeerde monteurs

Kosten reparatie en onderhoud Toyota

Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabrieksgarantie valt, is het soms beter voor de portemonnee om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

 

Waarom onderhoud & reparaties bij Autobedrijf van Putten?

In de moderne werkplaats van Autobedrijf van Putten wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Wij werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarvoor gebruiken wij geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Alle VETOS Merkspecialisten zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van auto’s en zijn gespecialiseerd in het merk Toyota. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.

 

Reparatie & onderhoud voor alle merken en modellen

Uiteraard kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel aan een ander merk auto bij Autobedrijf van Putten terecht. De testapparatuur is geschikt voor nagenoeg alle merken en van alle merken kunnen we de technische informatie verkrijgen. Alle monteurs worden niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor een breed kennisniveau aanwezig is. Alle handelingen vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

076 - 5713229 info@autobedrijfvanputten.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 076 - 5713229

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×